Hier vindt je antwoorden op

Veelgestelde vragen

Voor vragen over ons

Pannenkoekenmeel

Wij van Stapelgek vinden transparantie ontzettend belangrijk. Wij zijn eerlijk en open over wat wij doen en maken. Toch kan het voorkomen dat je met een vraag zit over ons pannenkoekenmeel. Misschien ben je niet de eerste met deze vraag. Kijk daarom ook eens in de lijst hieronder met veelgestelde vragen. Heb je een andere vraag? Scrol dan helemaal door naar beneden.

Waar wordt Stapelgek pannenkoekenmeel gemaakt?

Stapelgek pannenkoekenmeel wordt gemaakt door Maalderij In Stormen Sterk. Een kleine, ambachtelijke graanmaalderij, waar graan nog tussen zware molenstenen gemalen wordt.

Wat zit er allemaal (niet) in het meel?

Ons pannenkoekenmeel is een weerspiegeling van onze naam: Stapelgek. Al onze mixen zijn anders dan anders. Maar meel is wel een natuurproduct, en dat willen wij graag zo houden. Voor onze mixen gebruiken we daarom alleen zuiver natuurlijke ingrediënten. Geen chemische of kunstmatige toevoegingen, en natuurlijk alles biologisch. Da’s wel zo lekker!

Wat zijn natuurlijke aroma’s?

In sommige pannenkoekenmixen gebruiken wij natuurlijke aroma’s. Dit doen we om de smaak van het fruit in de pannenkoeken volledig tot z’n recht te laten komen, zonder hiervoor suikers te hoeven gebruiken. Deze natuurlijke aroma’s zijn smaakstoffen die op een natuurlijke wijze (bijvoorbeeld door koken of stomen) uit volledig natuurlijke grondstoffen (in ons geval verschillende soorten fruit) zijn gehaald. Dit in tegenstelling tot de gewone ‘kunstmatige’ aroma’s. Het gebruik van de term ‘natuurlijke aroma’s’ is gebonden aan strenge wetgeving. Een producent mag dit dus niet zomaar op de verpakking zetten: de herkomst moet echt natuurlijk zijn. En omdat natuurlijke aroma’s gegarandeerd een natuurlijke herkomst hebben, zijn alleen deze natuurlijke aroma’s zijn toegestaan in biologische producten.

Ik ben winkelier en wil graag Stapelgek in mijn assortiment opnemen, kan dat?

Jazeker, dat kan! Stuur een e-mail naar hallo@stapelgekpannenkoeken.nl, dan geven wij u graag persoonlijk meer informatie.

Ik organiseer een festiviteit, en zou het leuk vinden als Stapelgek pannenkoeken komt bakken. Kan dat?

Stapelgek heeft een mobiele pannenkoekenkeuken annex pannenkoekenshop. Wij staan regelmatig op open dagen, streekmarkten en kleine festivals, en afhankelijk van de grootte en de doelgroep van uw festiviteit, zijn wij ook graag van de partij op uw festiviteit. Neem contact met ons op via hallo@stapelgekpannenkoeken.nl voor meer informatie.

Stel ook gerust je

Weinig gestelde vraag

Staat jou vraag niet tussen de veelgestelde vragen? Stel hem dan direct via dit contactformulier. Wij proberen je dan zo snel mogelijk persoonlijk antwoord te geven.

1 + 3 = ?